Over mij
na afronding van de hotelschool ben ik meer dan 25 jaar werkzaam geweest in de horeca. Die horeca kennis neem ik mee in mijn fotografie. Ik kruip graag in de belevingswereld van de gast en vertaal dit naar een pakkende foto. Dat is geweldig leuk om te doen en zie je terug in mijn foto’s.
Passie is de sleutel tot succes
Als je graag doet wat je doet, ben je er waarschijnlijk goed in. En anders word je er goed in. Van kinds af aan ben ik veel bezig geweest met fotografie. En dan is het heerlijk om te zien dat anderen kunnen genieten van deze passie.
Niets gaat vanzelf. Het vergt oefening en veel praktijkervaring. Maar natuurlijk volg(de) ik ook cursussen om mijn vaardigheden te verbeteren. Masterclasses van diverse topfografen hebben mij in de basis gevormd. En de rest…? dat gaat vanzelf….
Iets meer over mijzelf…..

Off piste skiËn
Het skiën in ongerept terrein, ver van de pistes is één van mijn grootste hobby’s. Helaas zitten we iets te ver van de bergen, maar wannneer ik de kans krijg, zoek ik de fresh powder op. Favoriete plaatsen zijn Andermatt, Engelberg, Alagna (It), Chamonix en St. Anton. Ultiem favoriet gebied is La Grave. Heerlijk om een paar uurtjes omhoog te “vellen” of een “rappel” te doen met de skis op de rug gebonden, om zodoende ongerepte powder te vinden. Waanzinning om “fresh tracks” te maken.
Yeeha. Powder to the people.
Mountainbiken
Mijn hartslag gaat omhoog bij het zien van de bergen. Ze zijn nóg mooier dan in de winter. Afzien als een beer, wanneer het bergop gaat en genieten van de technische afdalingen en heerlijke “flow trails” bergaf. Dat gevoel van vrijheid in combinatie met de adrenaline en het melkzuur in de benen. Dat is moeilijk te overtreffen. Hier voel je dat je leeft. “Der Berg ruft” (immer)
